KAMPANJER JANUAR OG FEBRUAR 2022

NYHETER: 4 NYE MIXLAB SERUM JANUAR 2022

Etter suksessen til mixlab-serumene har vi besluttet å utvide utvalget med 4 nye serum:

Hyaluronic FLAVONOIDS mixlab serum:
Et aktivt serum som blant annet øker mikrosirkulasjonen, virker betennelsesdempende, antioksidant og pigmentreduserende. I tillegg har serumet en gunstig effekt på rosacea og couperose. Dette serumet demper også hevelser og mørke ringer rundt øynene og er så mildt at det passer selv den mest sensitive hudtypen! 

Hyaluronic B5 mixlab serum:
Reduserer inflammasjon umiddelbart, demper rødhet, roer ned en hypersensitiv hud, sårhelende og gir masse fukt!

Squalane RETINOL mixlab serum:
 Et nærende anti-age serum med squalane – oljen som alle kan bruke. Inneholder 20% squalane fra oliven (tilfører næring og fukt uten å virke komedogent), 0,3% retinol (anti-age) og 0,5% vitamin E som hindrer de aktive ingrediensene i å oksydere. Serumet er effektivt både mot rynker, hyperpigmenteringer og hudaldring forårsaket av UV-stråler. Passer alle hudtyper unntatt sensitiv hud og sensitive hudtilstander

Squalane VIT F mixlab serum:
Et anti-inflammatorisk serum som gjenoppbygger hudbarrieren. Inneholder squalene fra oliven (20%) (tilfører næring og fukt uten å virke komedogent), vitamin F (3%) som reparerer hudbarrieren, gjenoppbygger skadet hud, blant annet atopisk dermatitt, flassende hud, svekkede mikrokapillærer og i noen tilfeller akne, og vitamin E som hindrer de aktive ingrediensene fra å oksydere

VINTERENS NYHETER  MED GRATIS TONER:

Vinterpakke 1: tørr/sensitiv hud
med GRATIS monsoon mist tone & peel 

Innpris kr 632,- eks mva 
Utpris kr 1.340,-

Innhold: All-in-one cleanse & peel, Monsoon mist og hyaluronic B5 mixlab serum
Passer til: Tørr hudtype eller hudtilstand: husk at du kan ha en tørr hudtilstand uavhengig av hvilken hudtype du har.

Om produktene: 

ALL-IN ONE CLEANSE & PEEL: En anti-age, nærende, fuktighetsgivende mikroemulsjon som smelter på huden, til alle hudtyper og tilstander. Denne nye generasjonen rens med polyhydroksysyrer gir rens og mikro-peeling samtidig som hudens naturlige pH-balanse bevares. Mange tradisjonelle renseprodukter inneholder såpe og dermed en alkalisk pH-verdi. Det gir en merkbar pH-økning på hudoverflaten og forstyrrer den naturlige hudsyremantelen, ofte i flere timer. I løpet av dette tidsintervallet forstyrres den enzymatiske aktiviteten og uønskede bakterier kan spre seg og sette mikroflora-balansen ut av spill. 

MONSOON MIST TONE & PEEL: Forfriskende og fuktighetsgivende toner med svakt alkalisk pH, inneholder natriumlaktat. Nøytraliserer pH-verdien i huden etter rens. Den alkaliske pH-en forbedrer penetrasjonen av påfølgende produkter og behandlinger. Formelen passer til alle hudtyper og fungerer i perfekt synergi med andre produkter. Inneholder ikke alkohol.

HYALURONIC B5: Nydelig serum med hyaluronsyre og vitamin B5 som beroliger en tørr og stresset hud, demper inflammasjoner og gir masse fukt. Serumet kan brukes morgen og kveld etter rens og før dag- eller nattkrem. Passer alle hudtyper – selv den mest sensitive!

Vinterpakke 2: fet/kombinert hud og akne
med GRATIS matcha tea mist 

Innpris kr 662,- eks mva 
Utpris kr 1.440,-

Innhold: micellar water cleanse & peel, matcha tea mist og hyaluronic FLAVONOIDS mixlab serum
Passer til: Fet hudtype eller hudtilstand, kombinert hud med akne eller lokal akne, aknehud

Om produktene: 

MICELLAR WATER CLEANSE & PEEL: Et nytt konsept for hudrens og fjerning av makeup, samtidig som den gir en lett eksfoliering med polyhydroxysyrer. Spesielt formulert for fet og kombinert hud. En ny generasjon rens med polyhydroksylsyrer utfører rens og mikro-peeling samtidig samt gjenoppretter hudens naturlige pH-verdi. Kan brukes i hele ansiktet og svir ikke i øynene. En komplett rens som ikke etterlater rester som kan tette porene. 

MATCHA TEA MIST: Ultra-forfriskende og fuktgivende mist som fullfører renseprosedyren. Sprayes på etter rens og før dag- eller nattkrem. Denne misten har en svakt sur pH og inneholder matcha tea leaf water, gluconolactone og sodium salicylate. Den er ikke-komedogen og svir ikke i øynene.

HYALURONIC FLOVONOIDS MIXLAB SERUM: Et aktivt serum som blant annet øker mikrosirkulasjonen, virker betennelsesdempende, antioksidant og pigmentreduserende. I tillegg har serumet en gunstig effekt på rosacea og couperose. Dette serumet demper også hevelser og mørke ringer rundt øynene og er så mildt at det passer selv den mest sensitive hudtypen!

Vinterpakke 3: tørr/voksen hud 30+
med GRATIS monsoon mist tone & peel

Innpris kr 732,- eks mva 
Utpris kr 1.540,-

Innhold: All-in- one cleanse & peel, monsoon mist og squalane retinol 
Passer til: 30+ tørr hudtype eller tilstand – for deg som har oppdaget dine første linjer/rynker. Huden er ofte tørrere om vinteren enn andre årstider – da er det viktig å ta hensyn til dette når du velger produkter

Om produktene: 

ALL IN ONE CLEANSE & PEEL: En anti-age, nærende, fuktighetsgivende mikroemulsjon som smelter på huden, til alle hudtyper og tilstander. Denne nye generasjonen rens med polyhydroksysyrer gir rens og mikro-peeling samtidig som hudens naturlige pH-balanse bevares. Mange tradisjonelle renseprodukter inneholder såpe og dermed en alkalisk pH-verdi. Det gir en merkbar pH-økning på hudoverflaten og forstyrrer den naturlige hudsyremantelen, ofte i flere timer. I løpet av dette tidsintervallet forstyrres den enzymatiske aktiviteten og uønskede bakterier kan spre seg og sette mikroflora-balansen ut av spill. 

MONSOON MIST TONE & PEEL: Forfriskende og fuktighetsgivende toner med svakt alkalisk pH, inneholder natriumlaktat. Nøytraliserer pH-verdien i huden etter rens. Den alkaliske pH-en forbedrer penetrasjonen av påfølgende produkter og behandlinger. Formelen passer til alle hudtyper og fungerer i perfekt synergi med andre produkter. Inneholder ikke alkohol.

SQUALANE RETINOL MIXLAB SERUM: Den perfekte anti-age behandlingen! Squalane RETINOL er et oljebasert serum som reduserer rynker og linjer, virker oppstrammende, demper hyperpigmenteringer og gir masse næring til huden. Passer til alle hudtyper – unntatt sensitiv. Dette nydelige oljeserumet er basert på squalane fra olivenolje – og selv den mest innbitte hud-oljemotstanderen kommer til å elske denne superlette oljen som ikke føles klisstete etter påføring! Skeptisk? Prøv selv da vel!

Kan brukes morgen og kveld: på dagtid er det viktig å huske SPF over.

Vinterpakke 4: kombinert/fet hud med sensitiv hudtilstand (akneutbrudd, urenheter eller eksem)
med GRATIS matcha tea mist

Innpris kr 763,- eks mva 
Utpris kr 1.640,-

Innhold: Salicylic powder cleanse & peel, matcha tea mist og squalane VIT F
Passer til: sensitiv, kombinert hud med akneutbrudd, urenheter eller eksem

Om produktene: 

SALISYLIC CLEANSE & PEEL: Rens med salicylsyre spesielt formulert for akne og uren, eller fet hud. Pulveret forvandles til et rikt og kremaktig skum når det kommer i kontakt med vann. Det gir en utmerket rens og peeling som etterlater huden silkemyk. En svært effektiv eksfoliator uten røffe ingredienser, beriket med salisylsyre. Renser, lyser og jevner hudtonen uten kjemiske slipemidler. Naturlige papaya- og ananasenzymer arbeider for å eliminere døde hudceller og giftstoffer og etterlater huden myk og med en jevnere hudtone. Den forbedrer penetreringen av andre ingredienser. 

MATCHA TEA MIST: Ultra-forfriskende og fuktgivende mist som fullfører renseprosedyren. Sprayes på etter rens og før dag- eller nattkrem. Denne misten har en svakt sur pH og inneholder matcha tea leaf water, gluconolactone og sodium salicylate. Den er ikke-komedogen og svir ikke i øynene.

HYALURONIC SQUALANE VIT F: et anti-inflammatorisk serum som gjenoppbygger hudbarrieren. Inneholder squalene fra oliven  som tilfører næring og fukt til huden uten å virke komedogent, vitamin F som reparerer hudbarrieren, gjenoppbygger skadet hud, blant annet atopisk dermatitt, flassende hud, svekkede mikrokapillærer, og vitamin E

ALLE TILBUD I JANUAR + FEBRUAR