NEW YEAR – NEW ME – Pollogen

Publisert

Januar er måneden for nye muligheter, de fleste av oss går inn i de nye året både med løfter til oss selv og de vi har rundt oss. 

Januar er også den måneden huden vår er mest utsatt for klimapåvirkninger, kostholds-relaterte urenheter og ikke minst søvnmangel.

Vinteren begynner for alvor og gjøre seg gjeldende.

Tilbud i Januar:

10 % rabatt på Oxygeneo Balance Kit


Produktfokus denne måneden: 

Geneo balancing kit: aktive ingredienser som mandelsyre og bambuskull reduserer urenheter, forebygger fet hud og virker avgiftende


Tekst til sosiale medier:

Vil du ha en renere, klarere hud på kun én time?

Geneo balance er en unik behandling som kombinerer aktive naturlige ingredienser og milde syrer med en effektiv mekanisk sliping av huden din. I tillegg strammes huden din opp med en behagelig radiofrekvens

Book time i dag, se forskjellen selv 🙂

Tekst til sosiale medier:

Det er lov å kose seg litt ekstra i ferien <3

Ulempen er at for mange vises dette litt ekstra godt på huden. Heldigvis finnes det gode løsninger for å rydde opp i «gammel moro»

Geneo Balance er en behandling som effektivt rydder opp i urenheter, gir huden en god peel og tilfører næring og fuktighet til huden igjen.

Og det beste: du ser forskjell etter kun én behandling!
Se en live pollogen behandling online

Ofte vil man gjerne vite mer om utstyr uten å måtte sette av mye tid, eller reise.

Her får du sjansen til å få vite mer om Geneo maskinen og se en behandling online. Vi forteller deg underveis hva de ulike teknologiene gjør, og hvorfor denne maskinen er enestående på markedet!

Gå til påmelding

Datoer og linker:

Dato: